Produk Anyar

  • Toilet Pancuran Prefabricated Mobile Single Majelis Gancang Portable Toilét Toilét Portabel Toilet Outdoor

    Toilet Pancuran Prefabricated Mobile Tunggal Gancang ...

    Toilét sélulér asalna tina kabutuhan samentawis sareng pentas pikeun jamban dina sababaraha kaayaan anu khusus, sapertos situs konstruksi, tempat damel kapal sareng tempat kerja sanés.Pikeun ngirangan waktos para pagawé angkat ka sareng ti jamban tetep sareng ningkatkeun efisiensi tenaga kerja, toilét sélulér dipasang di jalan licin sareng di situs konstruksi.

    Gempungan skala ageung, acara olah raga sareng pamirsa ageung sanés gaduh kabutuhan samentawis pikeun jamban, jsb. Kusabab kurangna jumlah sareng perenah jamban umum di kota, pamaréntah nyarankeun yén jamban umum mobile diatur di daérah anu rélatif. hésé ngawangun jamban umum maneuh pikeun ngimbangan kakurangan jamban umum sareng perenah anu teu wajar.

    Struktur toilét sélulér nyaéta awak tunggal anu mandiri, anu ngandung posisi jongkok sareng tilelep, sareng didamel tina serat gelas plastik bertulang, poliétilén sareng bahan sanésna.Fitur anu hampang dina struktur, pohara merenah pikeun nanganan atawa hoisting, sarta sababaraha malah bisa dirakit dina situs, occupying wewengkon leutik tur facilitating susunan fléksibel.Sababaraha jamban sélulér sareng struktur tunggal ogé tiasa disambung sareng dihubungkeun kana sababaraha stasion sélulér numutkeun kabutuhan saleresna pikeun nyumponan kabutuhan seueur pangguna.

  • Wadah méwah populér imah leutik prefabricated imah harga low

    Populér méwah wadahna imah leutik prefabricat ...

    ★ Sakabéh komponén imah prefabricated dihasilkeun ku prefabrication pabrik baku, nu teu ukur facilitates instalasi tur disassembly, tapi ogé enriches tata perenah imah prefab jeung fungsionalitas imah ku bébas nambahkeun, ngurangan tur ngarobah posisi panto, jandéla. jeung partitions.

    ★ The tinggi-naékna kamar movable adopts sistem struktur baja lampu ipis-walled tiis-kabentuk, sarta tembok jeung roofs nu ditutupan ku warna baja panels sandwich komposit.

    ★ Komponén kamar movable didaur ulang.Saatos komponén galvanized, aranjeunna tiasa dianggo salami 20 taun tanpa runtah konstruksi.

    ★ Nalika kamar movable ninggalkeun pabrik, asesoris kayaning siling, disassembly na assembly taneuh, disassembly na assembly eaves, sarta panto baja warna bisa dipilih nurutkeun aplikasi nu sabenerna.

  • Cina pabrik ngajual imah wadahna modular imah prefabricated pikeun dijual

    pabrik Cina ngajual imah wadahna modular pr ...

    ★ Komponén kamar movable didaur ulang.Saatos komponén galvanized, aranjeunna tiasa dianggo salami 20 taun tanpa runtah konstruksi.

    ★ The tinggi-naékna kamar movable adopts sistem struktur baja lampu ipis-walled tiis-kabentuk, sarta tembok jeung roofs nu ditutupan ku warna baja panels sandwich komposit.

    ★ Nalika kamar movable ninggalkeun pabrik, asesoris kayaning siling, disassembly na assembly taneuh, disassembly na assembly eaves, sarta panto baja warna bisa dipilih nurutkeun aplikasi nu sabenerna.

    ★ The prefab imah téh kacida adaptable kana lingkungan, gampang pikeun masang dina situs, sarta bisa dipaké salaku angka nu gede ngarupakeun ékonomi sarta low-ongkos kantor samentara sarta akomodasi.

  • Gampang Pasang Tiny Modern Prefab Homes 20/40 ft modular imah wadahna prefabricated

    Gampang Pasang Imah Prefab Modern Leutik 20/40 ft ...

    ★ Sistim struktur baja nyandak imah prefab boga pangabisa alus teuing pikeun nolak laju angin 86,4km / h.Struktur imah prefab lightweight ngamungkinkeun imah pikeun némbongkeun kinerja sakabéh alus lamun eta encounters hiji bencana gempa anu 7 derajat leuwih kuat batan inténsitas fortification seismik.

    ★ The tinggi-naékna kamar movable adopts sistem struktur baja lampu ipis-walled tiis-kabentuk, sarta tembok jeung roofs nu ditutupan ku warna baja panels sandwich komposit.

    ★ Beungeut imah mobile badag-lamping adopts desain waterproof struktural pikeun ngaronjatkeun airtightness na watertightness imah.

    ★ Imah prefab hampang sareng gampang dipasang.Genep pagawe terampil bisa masang 200 méter pasagi imah dina hiji poé.

  • 2 Carita Expandable pengiriman barang Wadahna Frame House Prefabricated Prefab Modern Home Luxury Villa

    2 Carita Expandable pengiriman barang Wadahna Frame H...

    ★ The plat baja warna dijieun ku beungkeutan na rolling pelat baja jeung polystyrene ngaliwatan napel, mere muter pinuh kana karakteristik bahan béda, supados imah prefab boga lalawanan seuneu alus, insulasi termal jeung kinerja insulasi sora.

    ★ Sakabéh komponén imah prefabricated dihasilkeun ku prefabrication pabrik baku, nu teu ukur facilitates instalasi tur disassembly, tapi ogé enriches tata perenah imah prefab jeung fungsionalitas imah ku bébas nambahkeun, ngurangan tur ngarobah posisi panto, jandéla. jeung partitions.

    ★ Komponén kamar movable didaur ulang.Saatos komponén galvanized, aranjeunna tiasa dianggo salami 20 taun tanpa runtah konstruksi.

    ★ The disassembly lengkep jeung assembly sahiji komponén imah mobile ngajadikeun imah gampang pikeun ngangkut jeung ngaheéat waragad.

Nyarankeun Produk

Toilet Pancuran Prefabricated Mobile Single Majelis Gancang Portable Toilét Toilét Portabel Toilet Outdoor
Toilet Pancuran Prefabricated Mobile Single Majelis Gancang Portable Toilét Toilét Portabel Toilet Outdoor

Toilet Pancuran Prefabricated Mobile Tunggal Gancang ...

Toilét sélulér asalna tina kabutuhan samentawis sareng pentas pikeun jamban dina sababaraha kaayaan anu khusus, sapertos situs konstruksi, tempat damel kapal sareng tempat kerja sanés.Pikeun ngirangan waktos para pagawé angkat ka sareng ti jamban tetep sareng ningkatkeun efisiensi tenaga kerja, toilét sélulér dipasang di jalan licin sareng di situs konstruksi.

Gempungan skala ageung, acara olah raga sareng pamirsa ageung sanés gaduh kabutuhan samentawis pikeun jamban, jsb. Kusabab kurangna jumlah sareng perenah jamban umum di kota, pamaréntah nyarankeun yén jamban umum mobile diatur di daérah anu rélatif. hésé ngawangun jamban umum maneuh pikeun ngimbangan kakurangan jamban umum sareng perenah anu teu wajar.

Struktur toilét sélulér nyaéta awak tunggal anu mandiri, anu ngandung posisi jongkok sareng tilelep, sareng didamel tina serat gelas plastik bertulang, poliétilén sareng bahan sanésna.Fitur anu hampang dina struktur, pohara merenah pikeun nanganan atawa hoisting, sarta sababaraha malah bisa dirakit dina situs, occupying wewengkon leutik tur facilitating susunan fléksibel.Sababaraha jamban sélulér sareng struktur tunggal ogé tiasa disambung sareng dihubungkeun kana sababaraha stasion sélulér numutkeun kabutuhan saleresna pikeun nyumponan kabutuhan seueur pangguna.

Wadah méwah populér imah leutik prefabricated imah harga low
Wadah méwah populér imah leutik prefabricated imah harga low

Populér méwah wadahna imah leutik prefabricat ...

★ Sakabéh komponén imah prefabricated dihasilkeun ku prefabrication pabrik baku, nu teu ukur facilitates instalasi tur disassembly, tapi ogé enriches tata perenah imah prefab jeung fungsionalitas imah ku bébas nambahkeun, ngurangan tur ngarobah posisi panto, jandéla. jeung partitions.

★ The tinggi-naékna kamar movable adopts sistem struktur baja lampu ipis-walled tiis-kabentuk, sarta tembok jeung roofs nu ditutupan ku warna baja panels sandwich komposit.

★ Komponén kamar movable didaur ulang.Saatos komponén galvanized, aranjeunna tiasa dianggo salami 20 taun tanpa runtah konstruksi.

★ Nalika kamar movable ninggalkeun pabrik, asesoris kayaning siling, disassembly na assembly taneuh, disassembly na assembly eaves, sarta panto baja warna bisa dipilih nurutkeun aplikasi nu sabenerna.

Imah prefab 20ft pengiriman barang prefab imah leutik Wadahna House Movable Prefabricated House
Imah prefab 20ft pengiriman barang prefab imah leutik Wadahna House Movable Prefabricated House

Prefab home 20ft prefab pengiriman barang imah leutik Co ...

★ The plat baja warna dijieun ku beungkeutan na rolling pelat baja jeung polystyrene ngaliwatan napel, mere muter pinuh kana karakteristik bahan béda, supados imah prefab boga lalawanan seuneu alus, insulasi termal jeung kinerja insulasi sora.

★ The disassembly lengkep jeung assembly sahiji komponén imah mobile ngajadikeun imah gampang pikeun ngangkut jeung ngaheéat waragad.

★ Beungeut imah mobile badag-lamping adopts desain waterproof struktural pikeun ngaronjatkeun airtightness na watertightness imah.

★ The prefab imah téh kacida adaptable kana lingkungan, gampang pikeun masang dina situs, sarta bisa dipaké salaku angka nu gede ngarupakeun ékonomi sarta low-ongkos kantor samentara sarta akomodasi.

Ngaropea imah wadahna prefabricated leutik pikeun hotél kalawan harga diobral pabrik
Ngaropea imah wadahna prefabricated leutik pikeun hotél kalawan harga diobral pabrik

Ngaropea imah wadahna prefabricated leutik f ...

★ Sakabéh komponén imah prefabricated dihasilkeun ku prefabrication pabrik baku, nu teu ukur facilitates instalasi tur disassembly, tapi ogé enriches tata perenah imah prefab jeung fungsionalitas imah ku bébas nambahkeun, ngurangan tur ngarobah posisi panto, jandéla. jeung partitions.

★ The disassembly lengkep jeung assembly sahiji komponén imah mobile ngajadikeun imah gampang pikeun ngangkut jeung ngaheéat waragad.

★ The tinggi-naékna kamar movable adopts sistem struktur baja lampu ipis-walled tiis-kabentuk, sarta tembok jeung roofs nu ditutupan ku warna baja panels sandwich komposit.

★ Imah prefab hampang sareng gampang dipasang.Genep pagawe terampil bisa masang 200 méter pasagi imah dina hiji poé.

Desain Anyar Prefabricated Wadahna House Murah Tiny Prefab Imah Taman Imah
Desain Anyar Prefabricated Wadahna House Murah Tiny Prefab Imah Taman Imah

Desain Anyar Rumah Wadahna Prefabricated Murah ...

★ The plat baja warna dijieun ku beungkeutan na rolling pelat baja jeung polystyrene ngaliwatan napel, mere muter pinuh kana karakteristik bahan béda, supados imah prefab boga lalawanan seuneu alus, insulasi termal jeung kinerja insulasi sora.

★ Komponén kamar movable didaur ulang.Saatos komponén galvanized, aranjeunna tiasa dianggo salami 20 taun tanpa runtah konstruksi.

★ Sistim struktur baja nyandak imah prefab boga pangabisa alus teuing pikeun nolak laju angin 86.4km / h;struktur imah prefab lightweight ngamungkinkeun imah pikeun nembongkeun kinerja sakabéh alus lamun eta encounters musibah gempa anu 7 derajat leuwih kuat batan inténsitas fortification seismik.kelamin.

Gampang Pasang 2 Carita Wadah Imah Modern 4 Kamar Pangkeng Prefab Villa Mewah Prefabricated Imah Kecil
Gampang Pasang 2 Carita Wadah Imah Modern 4 Kamar Pangkeng Prefab Villa Mewah Prefabricated Imah Kecil

Gampang Pasang 2 Carita Wadah Imah Modern 4...

★ Beungeut imah mobile badag-lamping adopts desain waterproof struktural pikeun ngaronjatkeun airtightness na watertightness imah.

★ Imah prefab hampang sareng gampang dipasang.Genep pagawe terampil bisa masang 200 méter pasagi imah dina hiji poé.

★ Nalika kamar movable ninggalkeun pabrik, asesoris kayaning siling, disassembly na assembly taneuh, disassembly na assembly eaves, sarta panto baja warna bisa dipilih nurutkeun aplikasi nu sabenerna.

★ The prefab imah téh kacida adaptable kana lingkungan, gampang pikeun masang dina situs, sarta bisa dipaké salaku angka nu gede ngarupakeun ékonomi sarta low-ongkos kantor samentara sarta akomodasi.

Gampang Pasang Tiny Modern Prefab Homes 20/40 ft modular imah wadahna prefabricated
Gampang Pasang Tiny Modern Prefab Homes 20/40 ft modular imah wadahna prefabricated

Gampang Pasang Imah Prefab Modern Leutik 20/40 ft ...

★ Sistim struktur baja nyandak imah prefab boga pangabisa alus teuing pikeun nolak laju angin 86,4km / h.Struktur imah prefab lightweight ngamungkinkeun imah pikeun némbongkeun kinerja sakabéh alus lamun eta encounters hiji bencana gempa anu 7 derajat leuwih kuat batan inténsitas fortification seismik.

★ The tinggi-naékna kamar movable adopts sistem struktur baja lampu ipis-walled tiis-kabentuk, sarta tembok jeung roofs nu ditutupan ku warna baja panels sandwich komposit.

★ Beungeut imah mobile badag-lamping adopts desain waterproof struktural pikeun ngaronjatkeun airtightness na watertightness imah.

★ Imah prefab hampang sareng gampang dipasang.Genep pagawe terampil bisa masang 200 méter pasagi imah dina hiji poé.

2 Carita Expandable pengiriman barang Wadahna Frame House Prefabricated Prefab Modern Home Luxury Villa
2 Carita Expandable pengiriman barang Wadahna Frame House Prefabricated Prefab Modern Home Luxury Villa

2 Carita Expandable pengiriman barang Wadahna Frame H...

★ The plat baja warna dijieun ku beungkeutan na rolling pelat baja jeung polystyrene ngaliwatan napel, mere muter pinuh kana karakteristik bahan béda, supados imah prefab boga lalawanan seuneu alus, insulasi termal jeung kinerja insulasi sora.

★ Sakabéh komponén imah prefabricated dihasilkeun ku prefabrication pabrik baku, nu teu ukur facilitates instalasi tur disassembly, tapi ogé enriches tata perenah imah prefab jeung fungsionalitas imah ku bébas nambahkeun, ngurangan tur ngarobah posisi panto, jandéla. jeung partitions.

★ Komponén kamar movable didaur ulang.Saatos komponén galvanized, aranjeunna tiasa dianggo salami 20 taun tanpa runtah konstruksi.

★ The disassembly lengkep jeung assembly sahiji komponén imah mobile ngajadikeun imah gampang pikeun ngangkut jeung ngaheéat waragad.

WARTA

  • Penghargaan Perusahaan

    Konperénsi promosi industri pelat baja warna di Kota Zhenze sareng pamekaran gedong prefabrikasi dilaksanakeun, pinuh negeskeun prestasi anu dilakukeun ku industri pelat baja warna di Kota Zhenze salami sataun katukang, teras promosikeun aglomerasi a...

  • Bahan anu disumbangkeun

    "Pindah ka dieu saeutik! Enya! Lokasi ieu leuwih merenah!"Dina énjing-énjing dinten ayeuna (17 Pebruari), dua kamar jangjang anti-épidemi parantos dipasang di tempat sampling asam nukléat di tempat parkir pungkur Pamaréntah Kota Zhenze.Zhang Chunming, p...

  • Perusahaan kami

    Suzhou Zhongshengsheng Co., Ltd. nyaéta panaratas dina industri konstruksi baja ringan Cina sareng perusahaan industri téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.produk utama parusahaan nu dirakit imah wadahna, tilepan imah wadahna, rangkep ngandung ...